Op dit moment enkel bouwnummer 9 nog beschikbaar

Over de Corvellaar

Welkom bij Corvellaar | Thuis wonen en werken in rust

Ontdek dit nieuwe woningbouwproject! De appartementen zijn strategisch gelegen aan de straatzijde van de Laarstraat. Het gebouw telt drie woonlagen, met op de begane grond twee royale 3-kamerappartementen, elk met een ruime eigen buitenruimte waarvan een groot deel overdekt. Het appartement type F heeft een overkapping en berging bereikbaar vanuit de tuin. Op de eerste en tweede verdieping vind je ruime 2- en 3 kamerappartementen met fijne (overdekte) balkons. Voor extra gemak beschikken alle appartementen over een externe berging op de begane grond en mogelijkheid tot aankoop van een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein.

Achter het appartementengebouw realiseren we 13 stadswoningen en 13 bedrijfsruimtes. De bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond, biedt een patio, terwijl de woningen op de eerste en tweede verdieping een ruim en zonnig terras hebben. Deze combinatie creëert een weelderige leef- en werkruimte, waar comfort en functionaliteit samenvloeien.

Het ontwerp van ons nieuwbouwproject is eigentijds en strak, met gebruik van hoogwaardige en luxe materialen. Duurzaamheid staat centraal: alle woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor u voorbereid bent op de toekomst en kunt genieten van een goed geïsoleerde woning met lage energiekosten.

Het terrein wordt aan de straatzijde elegant afgeschermd met een stijlvolle automatische poort, terwijl het binnenplein zorgvuldig wordt vormgegeven onder de deskundige hand van een architect. Een weelderige, parkachtige omgeving met overvloedig groen wordt gecreëerd, waardoor een serene en ontspannen sfeer ontstaat.
© 2024 LBB Vastgoed / Corvellaar. Alle rechten voorbehouden
Op dit moment enkel bouwnummer 9 nog beschikbaar