Op dit moment enkel bouwnummer 9 nog beschikbaar

Bouwnummer 9

Welkom in jouw toekomstige thuis, een betoverend appartement in het hart van een bruisende buurt. Met een royale oppervlakte van circa 114m2, biedt dit appartement voldoende ruimte om jouw leven vorm te geven. Bij binnenkomst word je meteen omarmd door de warmte van thuis. Stap naar buiten op je eigen balkon of terras en geniet van de frisse lucht terwijl je de dag begroet. En geen zorgen over opslagruimte, want jouw eigen berging op de begane grond biedt genoeg plek voor al je spullen. Of je nu de lift of de trap neemt, jouw reis naar huis wordt altijd een genot. En met een energielabel van A+++, dankzij de geavanceerde warmtepomp en zonnepanelen, draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar bespaar je ook op je energierekening. Stel je voor dat je elke ochtend begroet wordt door een keuken die jouw culinaire dromen waarmaakt, dankzij de luxe keuken met Bosch inbouw apparatuur, en met hoogwaardig sanitair en tegels hoef je nooit concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Laat je inspireren door de moderne elegantie van aluminium kozijnen en geniet van het gemak van mogelijkheid tot parkeren op een afgesloten terrein. En dankzij de gezamenlijke containerruimte het gezamenlijke terrein wordt het beheren van afval een fluitje van een cent. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van onderhoudsvriendelijke luxe en ontdek het perfecte appartement waar jouw dromen werkelijkheid worden. Welkom thuis.

Eigenschappen

3-Kamer appartement
Oppervlakte appartement circa 114m2
Royale buitenruimte en overdekt terras en tuin circa 70 m2
Berging op de begane grond
Energielabel A+++ 
Warmtepomp en zonnepanelen 
Inclusief hoogwaardig sanitair en tegels 
Mogelijkheid 2e badkamer
Luxe keuken met Bosch apparatuur
Onderhoudsvriendelijke materialen zoals aluminium kozijnen
Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
Nr.
Omschrijving
Woonoppervlak
Buitenruimte
Berging
Prijsindicatie
Status
9
Bungalow met buitenruimte en berging
114m²
70m²
5m²
€530.000,00
Beschikbaar

Interesse?

Maak nu een afspraak voor een exclusieve bezichtiging en ontvang een speciale bonus! Als je besluit om ons prachtige nieuwbouwproject te verkennen, ontvang je bij het bezoek een luxe geschenkmand vol met heerlijke lekkernijen en een persoonlijke rondleiding door het appartementencomplex. Dit is jouw kans om niet alleen een nieuw thuis te vinden, maar ook te genieten van exclusieve voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar jouw toekomstige droomhuis!
© 2024 LBB Vastgoed / Corvellaar. Alle rechten voorbehouden
Op dit moment enkel bouwnummer 9 nog beschikbaar