Op dit moment enkel bouwnummer 9 nog beschikbaar

Type H & Hsp

Welkom in jouw toekomstige bedrijfsruimte, een betoverende locatie in het hart van een bruisende buurt. Met een ruimte van circa 77m2 biedt deze bedrijfsruimte voldoende mogelijkheden om jouw onderneming vorm te geven. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door een professionele en gastvrije ambiance. Stap naar buiten naar je eigen patio op je eigen terras of balkon en geniet van de omgeving terwijl je je dag begint. Met een energielabel van circa A+++, dankzij geavanceerde technologieën zoals een warmtepomp en zonnepanelen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere toekomst, maar bespaar je ook op je energiekosten.

Laat je inspireren door de moderne elegantie van aluminium kozijnen en geniet van het gemak van mogelijkheid tot parkeren op een afgesloten terrein. En dankzij de gezamenlijke afvalcontainer ruimte op het gezamenlijke terrein de begane grond wordt het beheer van afval een fluitje van een cent. Dus waar wacht je nog op? Betreed de wereld van professionele luxe en ontdek de perfecte bedrijfsruimte waar jouw zakelijke dromen werkelijkheid worden. Welkom op je nieuwe werkplek.

Eigenschappen

Oppervlakte bedrijfsruimte circa 77 m2 bvo
Volop meerwerkopties mogelijk
Patio circa 21 m2
Energielabel A+++
Warmtepomp en zonnepanelen
Toilet hoogwaardig sanitair en tegels
Onderhoudsvriendelijke materialen zoals aluminium kozijnen
Parkeerplaatsen op afgesloten terrein
Nr.
Omschrijving
Woonoppervlak
Buitenruimte
Berging
Prijsindicatie
Status
12
Bedrijfsruimte met patio rechterzijde
77m²
22m²
N.V.T.
€150.000,00 excl. BTW
Onder optie
36
Bedrijfsruimte met patio rechterzijde
77m²
22m²
N.V.T.
€150.000,00 excl. BTW
Onder optie

Interesse?

Maak nu een afspraak voor een exclusieve bezichtiging en ontvang een speciale bonus! Als je besluit om ons prachtige nieuwbouwproject te verkennen, ontvang je bij het bezoek een luxe geschenkmand vol met heerlijke lekkernijen en een persoonlijke rondleiding door het appartementencomplex. Dit is jouw kans om niet alleen een nieuw thuis te vinden, maar ook te genieten van exclusieve voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar jouw toekomstige droomhuis!
© 2024 LBB Vastgoed / Corvellaar. Alle rechten voorbehouden
Op dit moment enkel bouwnummer 9 nog beschikbaar